Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Op zoek naar heerlijke pralines in Antwerpen?

Dan zit u bij Godiva goed voor ongeëvenaarde smaaksensaties! Onze pralines verwennen u van begin tot einde en doen u gegarandeerd verlangen naar meer. Ook onze truffels en chocolade zullen u vervullen met hun zoete warmte!

Pralines

Verwent u zichzelf van tijd tot tijd graag met een lekkernij? Dan zijn onze pralines in Antwerpen ongetwijfeld iets voor u! Godiva heeft een groot aanbod van diverse soorten pralines, gaande van witte tot pure, van gevulde tot prachtig versierde pralines. Ze zijn ideaal voor bij een tasje koffie of eenvoudigweg als zoet tussendoortje, als u er zin in heeft!

Chocolade

Chocolade kan alle mondjes wel smaken, ook de uwe, nietwaar? Breng daarom zeker en vast een bezoekje aan Godiva wanneer u in Antwerpen bent. Wandel onze winkel binnen, waan u in onze hemel op aarde van chocolade en pralines en leef u volledig uit in ons ruim assortiment aan chocolade in Antwerpen: haar rijke smaken en hoogstaande kwaliteit gegarandeerd!

Geschenken

Chocolade als geschenk? Perfect! Wie houdt er nu immers niet van een lekker chocolaatje of pralinetje? Verwen daarom je vrienden, familieleden, collega’s en zakenrelaties met een lekker cadeautje: ze zullen verstomd staan door onze lekkernijen en bovendien kan u ze laten omwikkelen in een gepersonaliseerde verpakking: ideaal voor eender welke aangelegenheid!
Specialiteiten

Bezoek onze winkel en ontdek ons collectie pralines in Antwerpen!

Iedereen zondigt af en toe. Een snoepje, een chocolaatje, noem maar op: ze vervullen u elke keer opnieuw met plezier. Zo ook onze pralines in Antwerpen! Bij Godiva bent u aan het juiste adres, indien u op zoek bent naar een uitgebreid gamma van pralines, aangezien ons aanbod diverse smaken, verschillende vormen en verscheidene vullingen bevat. Bij ons kan u terecht voor de echte klassiekers, maar ook voor enkele unieke exemplaren, ideaal voor de speciale aangelegenheden.

Misschien hebt u bijvoorbeeld een verjaardag in het verschiet? Of zit er een jubileum aan te komen? Wel, dan vormen onze pralines in Antwerpen een uitstekend cadeau! Ze bieden immers originaliteit, kwaliteit en pure luxe in één enkele verwennerij. Ze zullen niet alleen uw dierbaren verwennen met verrassende smaken, maar ook uw collega’s en zakenpartners. Onze pralines zijn voor iedereen een echte welgekomen geschenk!

Bovendien kunnen onze verkopers uw pralines ook verpakken in een originele verpakking! Zo zijn er bijvoorbeeld onze manden, die u persoonlijk kan samenstellen. U kan uiteraard ook opteren voor één van onze kant-en-klare manden, die gevuld zijn met pralines die speciaal voor u werden uitgezocht en geselecteerd, zoals onze Verwenmanden of Ontdekkingsmanden. Onze pralines in Antwerpen bieden u én anderen met andere woorden een overheerlijke mengeling van al uw lievelingssmaken in een verrukkelijke emballage.

Onze pralines in Antwerpen: kwaliteit én smaak in één chocolaatje!

Onze pralines in Antwerpen worden met de grootste zorg en aandacht voor u gecreëerd. Hoe precies? Aan de hand van complexe, evenwichtige recepten die u eenvoudige, maar krachtige smaaksensaties bezorgen. Met behulp van fijne ingrediënten worden uw zintuigen één voor één aangesproken, om de Godiva-ervaring werkelijk goddelijk te maken. Onze pralines zijn stuk voor stuk exclusief en origineel, twee redenen des te meer om een doosje pralines te proberen!

Onze Godiva-winkel biedt u bovendien niet alleen kwaliteitsvolle pralines in Antwerpen, maar ook tal van andere traktaties. Denk hierbij aan weldadige truffels, aan schitterende chocoladecarrés en vele andere chocoladebonbons. Laat u dus warm verwelkomen door onze verkopers en deel onze passie voor chocolade.

Geniet u met familie of vrienden van het prachtige Antwerpen? Vind dan zeker een gaatje om een bezoekje te brengen in onze winkel! Heeft u verder nog vragen over onze werking of wenst u misschien een reservering te plaatsen? Geen probleem. U kunt ons te allen tijde bereiken via het telefoonnummer +32 32319406, via het e-mailadres info@godiva-antwerpen.be of via het online contactformulier. Godiva probeert u alvast zo spoedig mogelijk van dienst te zijn!
© 2014-2017 Godiva Antwerpen / Het Pralineke
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Godiva Antwerpen / Het Pralineke
Schrijnwerkersstraat 1
2000 Antwerpen
Tel.: +32 32319406
GSM: +32 474261455
Contacteer ons